Paper Money Fair 2012 (2)

Steven Sunday 22 April 2012 at 10:40 am | | news
Used tags: , ,
These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Del.icio.us
  • Digg
  • Google
  • Reddit
  • StumbleUpon
  • Twitter

two comments

Ton Lameijer

Hallo Steven,
ik kom bij toeval op je website en wil graag reageren. Als handelaar/verzamelaar weet ik als geen ander dat het verkrijgen van biljetten voor de “juiste“prijs, moeilijk is. Ook ik dacht vroeger dat handelaren allemaal oplichters waren, totdat ik zelf geconfronteerd werd met hun kosten. De beurs in Valkenburg in April kostte mij aan tafelgeld en reis en verblijfkosten, ruim €. 1100,— Daar moet je heel wat biljetten voor verkopen om winst te maken! En wat dacht je van handelaren die uit de USA, Brazilie en zelfs Nieuw Zeeland komen, wat een kosten die maken. Op Ebay kun je vanuit je eigen woonhuis alles aanbieden voor zeer geringe kosten, daar kan een handelaar nooit tegenop. Mijns inziens gaan grote beurzen dan ook verdwijnen en dat is een gemis. Want kijken naar biljetten, ook al zul je ze nooit (kunnen) kopen, kan ook leuk zijn.

Ton Lameijer, (Email ) (URL) - 12-10-’12 14:07
Steven

Hallo Ton,
Bedankt voor je reactie. Ik begrijp het helemaal: ik hoorde later pas van de enorme kosten die je neer moet leggen als handelaar. In mijn ogen veel te veel want daardoor krijg je juist dat er vooral hele dure biljetten worden aangeboden omdat handelaren graag snel de kosten er uit willen hebben. Voor de verzamelaar die wat meer op de kleintjes moet letten is er dan niet veel. Mijn recensie van de fair kwam vooral voort uit mijn frustratie dat het een beetje als een miskoop voelde om 250 km te rijden en dan eigenlijk weinig te kunnen aanschaffen. Maar uiteraard was er wel het plezier van de bankbiljetten in het echt kunnen zien. Ik had alleen gehoopt op wat meer mogelijkheden voor de kleine verzamelaar. Hopelijk blijven dit soort beurzen wel bestaan. De volgende keer zal ik dan met wat minder hooggespannen verwachtingen afreizen.

Steven, (URL) - 12-10-’12 14:17
(optional field)
(optional field)
To prove you're not a robot, answer this simple question.
Remember personal info?
Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.