Post kwijt / gestolen?

Dááág post!Voor het eerst ben ik ook slachtoffer geworden van een mislukte postbezorging. Ik had drie Japanse biljetten aangeschaft via eBay en deze zijn vanuit de Verenigde Staten naar mijn adres gezonden. Helaas zijn ze daar nooit aangekomen. Het voordeel van de aanschaf via eBay en betaling met PayPal is dat je aankoop volledig verzekerd is. Dus na de verplichte wachtperiode van 40 dagen kreeg ik na een mailtje aan de verkoper mijn geld weer volledig teruggestort.

Het was maar drie euro gelukkig maar vervelender vind ik dat Japan nog steeds ontbreekt in mijn collectie. En waar zouden de drie Japanse biljetten zijn gebleven? Ergens in de machine blijven hangen of wellicht bij een vrolijke postbode op zijn schoorsteenmantel? Het kost wat meer maar ik heb toch liever aangetekende post.

Steven Tuesday 01 May 2012 at 08:06 am | | articles
These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Del.icio.us
  • Digg
  • Google
  • Reddit
  • StumbleUpon
  • Twitter

No comments

(optional field)
(optional field)
To prove you're not a robot, answer this simple question.
Remember personal info?
Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.