inhaaltijd

Mijn theorie is als volgt: iedereen heeft een aantal uur slaap per nacht nodig. Als je minder dan die paar uur slaapt, leen je als het ware tijd van de dag. Al die geleende uurtjes maken op een gegeven moment een hele nacht slaap. Zo kom je op een gegeven moment een nacht tekort. Dat moment was gisteren aangebroken.

Na een dag werken, kwam ik thuis. In de tram had ik al moeite om mijn ogen open te houden maar eenmaal thuis zag ik in dat verder vechten geen zin had. Ik deed de gordijnen dicht en om 16:30 kroop ik in bed. Ik was binnen een kwartier weg.
Rond acht uur werd ik wakker, keek ik de laatste aflevering van Desperate Housewives op mijn computer (geen eens een afsluiting voor dit seizoen! Nu blijf ik in spanning!) en maakte wat te eten. Na het eten, kroop ik weer terug in bed. Veertien uur slaap verder, is de batterij weer opgeladen.

Vanavond nog een vergadering en dan weer vroeg naar bed. Nu heb ik ook een extra goede reden want ik ben weer een mooi boek rijker: de geschiedenis van Nederland. Lang leve de boekenweek!
admin Woensdag 09 Maart 2005 - 2:48 pm | | kronieken

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.