knollendag

Manege Chardon hield zijn jaarlijkse Open Dag. De meervoudig wereldkampioen vierspan had al zijn kampioenspaarden uitgestald en kinderen konden rondjes rijden op de pony's en andere paarden. Ik heb niet zoveel met paarden (te groot, te wild) maar om de kampioenen nu naast elkaar te zien, was wel indrukwekkend. Klinkende namen als Brentano, Victorie en Zidane die je normaal alleen bij Studio Sport hoort, stonden nu je handen af te likken als je ze wilde aaien.
Er werd tot slot een wedstrijd gehouden met twee- en vierspannen. Na de lokale favorieten, waaronder de volgende generatie Chardon, liet Chardon sr. nog eens zien hoe het moest. In de kleine binnenmanage liet hij zijn vierspan door bochten razen waarbij het publiek bedolven werd onder het stof en de paarden bijna horizontaal door de bocht denderden. Uiteraard was ook hier de eerste prijs voor de kampioen.

Veel foto's gemaakt maar eigenlijk vond ik deze de leukste. Verzint u zelf maar het puntige onderschrift:
Paarden
admin Maandag 11 April 2005 - 07:52 am | | kronieken

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.