het verhaal van bamse

Er was eens een beer, genaamd Bamse (spreek uit: Bamsie). Die zat op een boot en schommelde de hele dag heen en weer. Bamse werd er goed ziek van en hoopte dat iemand hem zou zien en mee zou nemen. Bamse zat namelijk in een winkel op een cruiseboot en elke dag kwamen er genoeg kindjes voorbij, maar niemand nam hem mee?

Maar op een dag was daar opeens een meisje loos, die wou gaan varen als matroos. Dat meisje had echter niet zulke goede zeebenen, net als Bamse! En dat meisje was ook kotsmisselijk, net als Bamse! Ze keken elkaar aan en toen keek HM haar vriend aan. Die keek heel nors en riep allemaal rare dingen als dat Bamse zoveel geld kostte?

Bamse werd toen erg verdrietig en heeft de hele nacht stilletjes zitten huilen. Tussen het kotsen door uiteraard. Maar de volgende dag stond daar opeens die rare jongen weer. En hij pakte Bamse op en nam hem mee! ?HM is een beetje ziek en heeft een zacht beertje nodig?, zei hij. Ze liepen naar een hut op de boot en daar lag HM met een groen gezicht! Bamse pakte haar eens goed vast en meteen voelde HM zich al beter! ?Dank je wel, Bamse! Nu kan ik lekker de hele dag gaan winkelen in Newcastle!?

En zo gebeurde het ook en ze leefden nog lang en gelukkig.
Bamse
admin Dinsdag 22 November 2005 - 09:20 am | | kronieken

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
To prove you're not a robot, answer this simple question.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.